Nordimet® instruktionsfilm finns nu även med arabiskt tal

Vårt dedikerade partnerskap med sjukvård och patienter har nu resulterat i en uppdaterad instruktionsfilm med arabiskt tal. Ett komplement till den arabiska informationsfoldern om Nordimet. Den nya instruktionsfilmen kan du se via knappen nedan. 

Vi har även tagit fram ett visitkort med QR-kod för den nya filmen som du kan beställa nedan.

Instruktionsfilmen finns dessutom på en rad andra språk, förutom svenska och arabiska kan du välja mellan ytterligare 8 språk.

Patientinformationsbroschyrer på flera språk

Genom att erbjuda information på flera språk säkerställs att alla patienter kan använda Nordimet på ett tryggt och effektivt sätt. Utöver filmerna kan du beställa Nordimet patientinformationsbroschyrer på hela 10 språk. 

SE-PEN-2400007-MAJ24