Sexolog Helena Cewers i ”Heta stolen”

Helena Cewers, barnmorska och auktoriserad klinisk sexolog har hjälpt otaliga människor att öka sin sexuella lust. Helena var tidigare med i programmet ”Gift vid första ögonkastet” där hon, som sexexpert gav råd till nygifta par med deras relationer.

Ledtråden är ett nyhetsbrev som vänder sig till både läkare och sjuksköterskor i Sverige och Norge. Ledtrådens främsta syfte är att på nära håll följa och berätta om din och dina kollegers kliniska vardag, i stort som smått. Ledtråden bevakar också senaste nytt från lokala föreningsmöten men även symposier och vetenskapliga kongresser där vi har fokus på behandling med metotrexat. Ett stående inslag är ”Heta stolen” där vi intervjuar en profil kring frågor inom reumatologi. I det här numret har vi bjudit in Helena Cewers, barnmorska och auktoriserad klinisk sexolog som har hjälpt otaliga människor att öka sin sexuella lust. Helena var tidigare med i programmet ”Gift vid första ögonkastet” där hon, som sexexpert, hjälpte nygifta par med deras relationer.

I den här filmen ger Helena råd och tips om hur frågor kring sexualiteten kan bidra till ökad livskvalitet och behandlingsframgång för dina reumatologpatienter.

NOR062-SE-MAJ2022